מרק בצל - ×רק ×רק×ת ××× ×××¢×× | ××××ת ××ש××ת ×××× - 5 כוסות מים/ ציר ירקות.
מנה קלאסית של בתי קפה ומסעדות שלא דורשת מרכיבים מיוחדים אבל כן צריכה אכפתיות ותשומת לב כדי לצאת ממש מושלמת. מאחסנים בחוץ — במקום קריר, יבש ומאוורר, הכי טוב בשכבה אחת. בצל קלוף אפשר לשמור בקירור עד שבוע; 60 גרם חמאה או 1/4 כוס שמן למרק פרווה. מקלפים, ופורסים לחצאי טבעות דקות.
התוצאה תהיה מתוקה יותר ולצבע לא יהיה זכר.
2 כפות גדושות קמח לבן (לא חובה, אך חשוב להכנת מרק בצל סמיך) 1 כף גדושה אבקת מרק בצל. 60 גרם חמאה או 1/4 כוס שמן למרק פרווה. בדרך למתכון שאני עומד לשתף אתכם היום הרסתי המון סירים של מרק בצל. רצוי מאוד להשתמש בבצלים טריים ומוצקים, כאלו שתכולת הסוכר שלהם עדיין גבוהה. לפני שמתחילים להכין מרק בצל: 5 כוסות מים/ ציר ירקות. לאחר שהבצלים נעשים שקופים, מוסיפים את הסוכר החום, מכסים ומבשלים עד שהבצל משחים (זה קובע את צבע המרק. מקלפים, ופורסים לחצאי טבעות דקות. מרק בצל פלפל לבן מלח (לא בטוח שצריך) התוצאה תהיה מתוקה יותר ולצבע לא יהיה זכר. מרק בצל הוא אחד המרקים הכי נוסטלגיים שיש. אפשר להשתמש בבצלים לבנים בלבד, או להמיר חצי בסגולים. 1/2 1 כוסות יין לבן יבש.
מרק בצל 2 כפות א. 5 כוסות מים/ ציר ירקות. אפשר להשתמש בבצלים לבנים בלבד, או להמיר חצי בסגולים. מנמיכים לאש נמוכה, מכסים ונותנים לבצלים להתרכך באידוי איטי. מקלפים, ופורסים לחצאי טבעות דקות.
מאחסנים בחוץ — במקום קריר, יבש ומאוורר, הכי טוב בשכבה אחת.
2 כפות גדושות קמח לבן (לא חובה, אך חשוב להכנת מרק בצל סמיך) 1 כף גדושה אבקת מרק בצל. רצוי מאוד להשתמש בבצלים טריים ומוצקים, כאלו שתכולת הסוכר שלהם עדיין גבוהה. 1/2 1 כוסות יין לבן יבש. אפשר להשתמש בבצלים לבנים בלבד, או להמיר חצי בסגולים. 5 כוסות מים/ ציר ירקות. מנה קלאסית של בתי קפה ומסעדות שלא דורשת מרכיבים מיוחדים אבל כן צריכה אכפתיות ותשומת לב כדי לצאת ממש מושלמת. מרק בצל 2 כפות א. 1 כף גדושה אבקת מרק בצל, מלח לפי הטעם. טוב, לא הרסתי, אבל לא יצאו לי כמו בזכרונות. קונים בצלים קשים וחלקים — ללא פציעות, ללא ריח בצלי חזק וללא גבעולים ירוקים מבצבצים המעידים על בצל לא טרי. מרק בצל פלפל לבן מלח (לא בטוח שצריך) 1.5 ליטר ציר ירקות/ עוף /בקר. מנמיכים לאש נמוכה, מכסים ונותנים לבצלים להתרכך באידוי איטי.
1 חותכים את הבצלים לחצי, מהשורש ועד לקצה השני. מנה קלאסית של בתי קפה ומסעדות שלא דורשת מרכיבים מיוחדים אבל כן צריכה אכפתיות ותשומת לב כדי לצאת ממש מושלמת. 1/2 1 כוסות יין לבן יבש. אפשר להשתמש בבצלים לבנים בלבד, או להמיר חצי בסגולים. בצל קלוף אפשר לשמור בקירור עד שבוע;
קונים בצלים קשים וחלקים — ללא פציעות, ללא ריח בצלי חזק וללא גבעולים ירוקים מבצבצים המעידים על בצל לא טרי.
1/2 1 כוסות יין לבן יבש. מרק בצל 2 כפות א. אפשר להשתמש בבצלים לבנים בלבד, או להמיר חצי בסגולים. מקלפים, ופורסים לחצאי טבעות דקות. מנמיכים לאש נמוכה, מכסים ונותנים לבצלים להתרכך באידוי איטי. בצל קלוף אפשר לשמור בקירור עד שבוע; מנה קלאסית של בתי קפה ומסעדות שלא דורשת מרכיבים מיוחדים אבל כן צריכה אכפתיות ותשומת לב כדי לצאת ממש מושלמת. 1 חותכים את הבצלים לחצי, מהשורש ועד לקצה השני. בצל חתוך — בתוך קופסה או. מרק בצל פלפל לבן מלח (לא בטוח שצריך) לאחר שהבצלים נעשים שקופים, מוסיפים את הסוכר החום, מכסים ומבשלים עד שהבצל משחים (זה קובע את צבע המרק. בדרך למתכון שאני עומד לשתף אתכם היום הרסתי המון סירים של מרק בצל. 1.5 ליטר ציר ירקות/ עוף /בקר.
מרק בצל - ×רק ×רק×ת ××× ×'××¢×× | ×××"×ת ××'ש××ת ×'×××" - 5 כוסות מים/ ציר ירקות.. מרק בצל פלפל לבן מלח (לא בטוח שצריך) מנמיכים לאש נמוכה, מכסים ונותנים לבצלים להתרכך באידוי איטי. בצל חתוך — בתוך קופסה או. בצל קלוף אפשר לשמור בקירור עד שבוע; טוב, לא הרסתי, אבל לא יצאו לי כמו בזכרונות.
Komentar
Posting Komentar